Denní horoskop LVA na 6. 5. 2022

Lev 6. 5. 2022

Nepříjemné intuitivní dojmy od někoho blízkého mohou být znepokojující, Lve. Je váš přítel nemocný nebo ho trápí události, které nemůže ovlivnit? Váš přítel o tom pravděpodobně nebude chtít příliš mluvit, takže ho budete muset nechat, aby vám řekl, co se děje, až nastane ten správný čas. Může to pro vás být frustrující, ale buďte trpěliví. To je vše, co teď můžete udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš milostný život dnes pozitivně září a ve hře jsou silné nebeské energie. Pokud hledáte milostný protějšek, je to skvělý čas na to, abyste vyrazili do společnosti, protože budete mít mnoho příležitostí setkat se s lidmi, kteří jsou skutečně na vaší vlnové délce. Pokud jste v trvalém partnerském vztahu, pak znovu objevíte teplo a záři svého původního románku.

Práce

Během následujících tří týdnů můžete být v pokušení trochu utrácet. Zvláště lákavé budou dekorace do domu. Zeptejte se sami sebe, zda to váš příjem ze zaměstnání skutečně může podpořit.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

To, že vidíte, co je třeba udělat pro dobro lidstva, to je váš zvláštní dar, ještě neznamená, že jste to vy, kdo to má udělat! Soustřeďte se a pravidelně cvičte a budete mít lepší pozici pro pomoc světu, ve kterém žijete. Jóga je úžasným zdrojem. Čím častěji ji budete provozovat, tím větší bude její přínos. Nedělejte si starosti s tím, že se nedostanete do formy. Místo toho se soustřeďte na dýchání a napojení na pozitivní energii.

Přečtěte si také