Denní horoskop LVA na 7. 2. 2023

Lev 7. 2. 2023

Vaše obvyklá společenská a často radikální povaha může být dnes mnohem konzervativnější, Lvi. Může to být důsledek planetárních vlivů dnešního dne, a pokud toho dobře využijete, může se tato nálada ukázat jako velmi prospěšná. Může dodat vašemu dni vážnost, která se hodí k takovým činnostem, jako je stanovování cílů, plánování rozpočtu nebo ozdravování. Využijte této energie co nejlépe tím, že se ponoříte do oblastí svého života, které by potřebovaly přehodnotit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je ideální pro oslavu pro páry, na kterou můžete pozvat přátele, kteří jsou spolu nově nebo dlouhodobě, aby si odpočinuli, popíjeli šampaňské a celkově se dobře bavili. Položte na stůl nejrůznější romantická jídla, zajistěte tu nejlepší hudbu a nechte přítomné, aby se podíleli na úspěchu večera.

Práce

Muž, se kterým nebo pro kterého pracujete, bude pravděpodobně velmi hádavý. Tento člověk bude využívat své moci, aby ovládl situaci a lidi jakýmkoli způsobem. Právě teď je pro vás lepší s touto osobou spolupracovat, než se snažit pracovat proti ní.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se zastavíte, abyste si přivoněli k růžím, ať už se vám to líbí, nebo ne. Sehněte se a zavažte si tkaničky. Zastavte a podívejte se na mapu. Vžijte se do toho, co pro vás znamená každodenní život, a prostě buďte teď a tady. Není to čas na zahájení zcela nových projektů, ale spíše čas na kontrolu toho, jak se cítíte v souvislosti se současnými projekty. Co se týče stravy, možná byste si měli zkontrolovat, zda jíte dostatek ovoce a zeleniny.

Přečtěte si také