Denní horoskop LVA na 7. 3. 2023

Lev 7. 3. 2023

Jste praktičtí a přízemní, Lvi. Dnes je vaše intuice aktivnější než obvykle. Možná obdržíte mocné zprávy z vyšších úrovní, které vám otevřou nové dveře. Neignorujte je. Než je přijmete nebo odmítnete, přemýšlejte o tom, co je v nich obsaženo. Mohli byste se také silněji než obvykle naladit na myšlenky a pocity druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Naše fantazie a vědomé sny mohou být zdrojem mnoha životodárných pokynů a uzdravení, pokud jsme připraveni si jich všímat. Planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se podívali na některá svá trvalejší přání, pokud jde o vaše vztahy. Mohou vám naznačit nejen to, jak můžete najít dokonalého partnera, ale také kde ho najít. Udělejte si čas na pozorování a pak si věřte, že podle těchto poznatků budete jednat.

Práce

Bez ohledu na pohlaví se spolehněte na ženskou intuici. Pokud jste žena, naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Ten vás nasměruje správným směrem. Jste-li muž, pozorně naslouchejte tomu, co říkají ženy ve vašem okolí. Jsou na správné cestě.

Peníze

Tento týden vás čeká vážná proměna. Budujete si lepší příjem a větší jistotu ve všech aspektech svého života. Zatímco se hlásíte ke svým potřebám a nově se definujete jako osobnost, vesmír vás vybízí, abyste se naučili nový jazyk a přemýšleli o rozšíření toho, co děláte, na zahraniční trhy a dařilo se vám. Ve vaší budoucnosti jsou peníze!

Zdraví

Dnešní konjunkce planet ve vás vyvolává touhu objevovat něco nového. Prozkoumejte možnosti, které se vám naskýtají, a věnujte zvláštní pozornost svým emocionálním reakcím na tyto příležitosti. Tendence k intelektualizaci emocí bude zvýšená. Využijte své schopnosti myslet dopředu a předvídat, jak rozhodnutí ovlivní vaše emoce. Je moudré zůstat nyní věrný své zdravé stravě a cvičebnímu programu.

Přečtěte si také