Denní horoskop LVA na 7. 4. 2022

Lev 7. 4. 2022

Prolomte všechny dveře, které se vám dnes zdají být překážkou, Lve. Nebude vás to stát mnoho úsilí. Klíčem k úspěchu je pružnější přístup a splynutí se skupinovým úsilím namísto snahy bojovat proti němu. Zjistíte, že když se otevřete lidem kolem sebe, najde se značný počet těch, kteří chtějí prolomit tytéž dveře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den asi není vhodný k tomu, abyste dělali nějaké zásadní změny nebo rozhodnutí týkající se důležitého vztahu. Postavení nebeských těles dnes rozmazává vaše myšlenkové pochody, takže nebudete schopni jasně vidět, jaký krok udělat dál. Možná bude lepší naladit se na svou intuici, pokud chcete získat skutečné odpovědi. A ještě lépe: nechte se unášet proudem!

Práce

Lidé, se kterými pracujete, vám pomáhají rozdmýchávat váš oheň. Jakýkoli druh brainstormingu proběhne velmi dobře. Nebojte se tento typ skupinové komunikace organizovat a/nebo vést. Výsledky budou nesmírně hluboké a dlouhodobé.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Dnešní den je především o reformě. Konečně se chcete začít více soustředit na svou pohodu. Jste známí tím, že se soustředíte na větší dobro, zatímco někdy hrubě ignorujete to osobní, to tady doma, člověka, který se na vás dívá v zrcadle. Chápete, kam to směřuje? Přestaňte zachraňovat svět a pořádně si zacvičte. A věnujte pozornost tomu, co se vám vaše tělo snaží říct.

Přečtěte si také