Denní horoskop LVA na 7. 5. 2022

Lev 7. 5. 2022

Dnes neexistují žádná polovičatá opatření, Lvi. Každou emoci prožíváte na n-tém stupni. To by mohlo způsobit intenzivní den. Snažte se uklidnit. Místo toho, abyste do každé konverzace vnášeli svůj názor, snažte se raději od skupiny odejít. Rozhovor je dost živý i bez toho, abyste ho ještě více rozdmýchávali. Večer stravte s blízkými. Budou k vaší náladě tolerantnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešním aspektům budete mít více jiskry v ohni. V milostných záležitostech jste svůdní, rozhodně stojí za to vás svést a jste zcela neodolatelní. Pokud se někomu doposud dařilo unikat z vašeho lstivého sevření, pak dnes by se mu to nemuselo podařit tak snadno. Vyzařujete nezaměnitelnou auru charismatu a sebedůvěry, což znamená, že nemohou nebýt okouzleni. Získáte svou odměnu.

Práce

Zaměřte se na svůj domov a rodinu, ať už jste v práci, nebo ne. Udělejte si čas na to, abyste se na věci podívali z nadhledu, a ujistěte se, že máte ve svém životě správnou rovnováhu, pokud jde o vaše osobní záležitosti. V případě potřeby se přizpůsobte.

Peníze

Možná se cítíte dospělejší, pokud jde o způsob, jakým nakládáte s penězi. Rizikové investice vás již nemusí přitahovat. Místo toho byste se mohli poohlédnout po akciích, dluhopisech a dalších nástrojích s konzervativnějším pohledem na věc. Aspekty ukazují, že váš společenský život může náhle a nečekaně explodovat pozvánkami. Snažte se vše vybalancovat s grácií a vyrovnaností.

Zdraví

Postavení nebeských těles vám dodává energii, abyste mohli skutečně jednat ve prospěch druhých. Užíváte si pocit, že pomáháte druhým lidem uspět navzdory nepřízni osudu. Pozornost však musíte věnovat také sami sobě, jinak se rychle rozhořčíte nad tím, co mají druzí a co vám chybí. Tomu se říká trápení. Abyste se postižení vyhnuli, dejte přednost své stravě a cvičení, ať se děje cokoli. Když o sebe budete pečovat po fyzické stránce, snáze si všimnete všech ostatních potřeb.

Přečtěte si také