Denní horoskop LVA na 7. 8. 2022

Lev 7. 8. 2022

Dnes se v vás může probudit bojovník, Lvi. Možná také pochybujete o svých činech. Zůstaňte přesvědčeni, že jste za všech okolností na správné cestě. Ve vašem světě může panovat určité napětí, ale snažte se kvůli tomu příliš nerozčilovat. Je to jen přechodná fáze. Neměli byste přehnaně reagovat a myslet si, že jste se v souvislosti s něčím, co děláte, zcela mýlili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máš štěstí! U příležitosti tohoto dne pro vás vesmír připravil malé překvapení. Ve skutečnosti může být mnohem větší, než jste očekávali, ale mnohem menší, než jste skutečně doufali. Pokud váš současný vztah trpí nedostatkem romantiky, najdete nevyužitý zdroj tam, kde to nejméně čekáte. To je hodně, co si můžete užít!

Práce

Vaše mysl se točí rychleji než obvykle. Chcete-li být v tomto zmateném období produktivní, oddělte zbytečné drby od důležitých faktů. V opačném případě bude vaše hlava tak zahlcena zbytečnými řečmi, že nebudete vůbec uvažovat jasně.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás podněcuje k tomu, abyste své záměry zaměřili na něco fyzického a skutečného. Jedním ze způsobů, jak to vyjádřit, je začít brát vážně své fyzické zdraví. Stále hledáte výmluvy, místo abyste se věnovali pravidelnému pohybu, který vaše tělo vyžaduje? Pijete dostatek vody, abyste byli neustále hydratovaní? Vyhledáváte zdravé potraviny, když jdete nakupovat potraviny? Zdravé návyky si můžete vytvořit během tohoto tranzitu.

Přečtěte si také