Denní horoskop LVA na 8. 10. 2022

Lev 8. 10. 2022

Dávejte si větší pozor na svůj vzhled a na to, jak jste vnímáni. Dbejte na to, aby vaše oblečení odpovídalo lidem, se kterými jste, a situaci. Na módu je třeba brát ohled, takže nevypadejte jako lajdák. Možná vás dnes někdo bude nabádat, abyste si zašli do nóbl obchodu, kde vás přemluví, abyste si koupili nějaké nové kousky a vylepšili tak svůj šatník.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy se dnes mohou vyvíjet dvěma způsoby. Buď je možné dosáhnout větší harmonie a spolupráce, nebo dojít k otevřenému konfliktu – nebo dokonce k obojímu. Musíte si uvědomit, co vás oba činí jedinečnými a odlišnými; ale také musíte přesně zjistit, co vás oba k sobě přitahuje. To vám pomůže usnadnit cestu.

Práce

Den začíná velmi sebevědomě. S přibývajícími hodinami budete pravděpodobně pociťovat stále větší obavy z nadcházejícího týdne. Udělejte si ráno pevný plán dříve, než se tento strach dostaví a ztíží vám cokoli vykonat.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Na jedné straně vidíte mnoho svých silných stránek a máte ze sebe dobrý pocit. Na druhé straně cítíte, že vás táhne dolů jedna nepříjemná věc, kterou se vám nepodařilo vyřešit. Pokud se budete i nadále srovnávat s ostatními, vytvoříte si skutečný problém. Pokud využijete pozitivní stránky ke konfrontaci s negativním v sobě, máte šanci na skutečný průlom. Snažte se udržet v centru pozornosti prostřednictvím aerobního cvičení, abyste si rozproudili čerstvou krev.

Přečtěte si také