Denní horoskop LVA na 8. 2. 2023

Lev 8. 2. 2023

Praktičnost a plánování se vám dnes budou hodit, Lvi. Je vhodná doba na to, abyste se důkladně podívali na svou finanční situaci. Jste tam, kde chcete být? Máte připravené plány na další období? Máte dostatečný peněžní tok? Zamyslete se nad tím, co byste chtěli zlepšit, a udělejte si nějaké plány. Můžete zahrnout rozhovor s finančním plánovačem nebo důvěryhodným bankéřem, abyste si vytvořili více možností.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je zdůrazněna láska a romantika. Jste známí svými velmi trefnými a včasnými romantickými gesty, a tak můžete pracovat na něčem výjimečném, ať už pro někoho nového, nebo pro svého stálého partnera. Jelikož jste často velmi proměnliví ve způsobu vyjadřování, dokážete psát, kreslit, malovat nebo vyrábět, máte tisíc a jeden způsob, jak projevit své city.

Práce

Místo toho, abyste se snažili uspokojovat potřeby druhých, nechte ostatní, ať se pro změnu točí kolem vás. Zaujměte pevný postoj, ale dělejte to s úsměvem. Určitě jste si zasloužili právo na to, aby ostatní dělali laskavosti pro vás, místo aby tomu bylo naopak.

Peníze

Existují určitá omezení a limity pro vaši schopnost učit se a vyučovat a také cestovat. Ačkoli se možná těšíte na to, až se rozjedete, nemá smysl s tímto vlivem bojovat. Dobrou zprávou je, že existují i příznivé aspekty. Jsou to vaši přátelé, společenské kontakty, známí a kolegové, kteří podpoří vaše úsilí v práci i v peněžním životě. Poskytnou vám vítané rozptýlení, dokud se věci neotevřou.

Zdraví

V době trvání dnešního planetárního tranzitu dochází ke konfliktu mezi vašimi vnitřními a vnějšími zdroji energie. Věnujte konfliktům pozornost a snažte se je využít ve svůj prospěch. Při vaší povaze to může být výzva. Když budete čelit konfliktu, zeptejte se sami sebe, jaký je váš požadovaný výsledek? Trocha předvídavosti může znamenat rozdíl mezi průlomem a krachem. Chcete-li v těchto konfliktních chvílích uklidnit své nervy, pijte heřmánkový čaj a nezapomínejte na cvičení.

Přečtěte si také