Denní horoskop LVA na 8. 6. 2022

Lev 8. 6. 2022

Lvi, očekávejte, že ve svém milostném životě budete muset udělat nějaké změny. Možná jste v jiném rozpoložení než váš partner. Proč nevyužít tento den k tomu, abyste ze vztahu ustoupili? Strávit čas pro změnu odděleně. Koneckonců na tom, že vaše potřeby a touhy nejsou v souladu, není nic dramatického. Je to jen dočasné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální vyrovnání vás může přimět k unáhleným rozhodnutím, pokud jde o váš milostný život. Nemusí se tak stát, pokud budete opatrní a budete si dávat pozor, abyste se nenechali strhnout nesmyslnými hádkami. Pokud máte opravdu nějaké problémy, můžete uvažovat o tom, že se podělíte o své pocity, ale bylo by moudré to nepřehánět.

Práce

Dnes máte k dispozici prvky, které vám umožní dosáhnout velkých pokroků ve vaší práci. Ve vzduchu se vznáší vysoká míra energie, kterou můžete využít, pokud jednoduše poskládáte jednotlivé části a využijete je ve svůj prospěch. Čeká vás prosperita.

Peníze

Tento týden se vám naskytne zajímavá situace. Jste žádáni, abyste věnovali větší pozornost tomu, jak vypadáte, jak se chováte a jak se promítáte do světa. To je důležité zejména v případě, že hledáte nové zaměstnání nebo jen chcete změnit svou image u stávajícího zaměstnavatele.

Zdraví

Zklamání, které cítíte z konfliktů, souvisí s vaší touhou, aby spolu lidé vycházeli. Jak silná je tato touha? Vyvede vás z míry a způsobí, že vaše nálady budou kolísat podle toho, jak se věci vyvíjejí "tam"? Abyste tuto negativní tendenci potlačili, zařaďte do svého jídelníčku pravidelně následující potraviny: čerstvou papáju a bylinný čaj zvaný "purpurový louh". To spolu s pravidelným cvičením sníží destruktivní nutkání pomáhat druhým dříve, než pomůžete sobě.

Přečtěte si také