Denní horoskop LVA na 8. 8. 2022

Lev 8. 8. 2022

Hledání skrytého významu věcí může být ztrátou času, Lve. Nechte se unášet proudem a bavte se. Čím více se uvolníte, tím uvolněnější budou lidé kolem vás. Díky tomu bude chemie obecně lepší, bez ohledu na to, s kým jste. Pokud chcete navázat přátelství, musíte být přátelští. Nedělejte si z každého nepřítele. Využijte příležitosti k tomu, abyste je poznali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešní nebeskou energií by život mohl být jako na růžích ustlaný. Ve skutečnosti je ve vzduchu tolik romantiky, že možná dostanete od svých nejdražších nádherný romantický dárek překypující láskou a vášní. Pokud takový dárek obdržíte od někoho, koho až tak dobře neznáte, k ničemu se nezavazujte, dokud se nepřesvědčíte, že to myslí upřímně.

Práce

Udělejte si v pracovní době čas na úklid a uspořádání okolí pracoviště. Vaše domácí instinkty se probouzejí a je vhodná doba tuto energii využít. Mít pěkný pevný základ pro práci vám nesmírně pomůže.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

I pro tak citlivou duši, jako jste vy, je toho často víc, než se na první pohled zdá! Možná vidíte víc než většina ostatních, ale možná se nesoustředíte na to, co máte přímo před sebou. Aspekt dne nám umožňuje lépe si uvědomit, co má pro srdce skutečnou hodnotu a co je jen pomíjivý výstřelek. V tomto období duchovního rozvoje je důležité se soustředit. Vaše tělo, zdraví a vztahy si zaslouží vaši soustředěnou pozornost.

Přečtěte si také