Denní horoskop LVA na 9. 4. 2022

Lev 9. 4. 2022

Bojíte se někdy, že budete před lidmi vypadat hloupě, Lve? Strach z neúspěchu v očích druhých vás možná brzdí ve skutečném pokroku. Nebeské energie vás dnes vyzývají, abyste se nad tím důkladně zamysleli. Při všech svých analytických schopnostech a dovednostech jen pomyslete na to, čeho všeho byste mohli dosáhnout, kdybyste měli odvahu více riskovat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se hlouběji podívali na to, proč se vám v poslední době zdálo, že určitý vztah ztroskotal. Je třeba, abyste se kvůli němu přestali mlátit a měli pocit, že za vše, co se pokazilo, můžete vy, což vůbec není váš obvyklý styl. Pomohlo by vám, kdybyste si z toho vzali nějaké zásadní ponaučení a pak se posunuli dál.

Práce

Elektronická zařízení a mechanické pomůcky, které jste si pořídili kvůli práci, vám v příštích týdnech práci spíše zamotají, než usnadní. Buďte trpěliví. V této době si znovu prohlédněte příručky, i když máte zrovna volno.

Peníze

Vdechujete nový život něčemu, o co jste už dávno ztratili zájem, a tak se velká část vaší energie ubírá tímto směrem. Ve skutečnosti se můžete těšit na šťastnou náhodu, díky níž se to tentokrát podaří doopravdy. Dbejte na to, aby váš peněžní tok zůstal stabilní, a pečlivě jej rozdělujte. Možná vidíte svůj finanční obraz přes růžové brýle.

Zdraví

Jste schopni povznést se nad pozemskou rovinu a vidět přímo do budoucnosti, ale někdy je docela obtížné se o tuto vizi podělit s ostatními. Abyste pomohli spojit tento talent s praktičtějšími záležitostmi, navažte spolupráci například při cvičení. Vy můžete mít na paměti dlouhodobé cíle a váš partner vás může motivovat v každodenních záležitostech. Společně můžete své cíle přetvořit ve skutečnost!

Přečtěte si také