Denní horoskop LVA na 9. 8. 2022

Lev 9. 8. 2022

Zkontrolujte si dnes své zásoby, Lvi. Přečtěte si nejnovější investiční zprávy a zhodnoťte své finance. Zjistěte, kam nejlépe uložit své těžce vydělané peníze. Proveďte seriózní dlouhodobé plánování, abyste zajistili svůj domov a rodinu. Ve všech svých vztazích s ostatními lidmi zaujměte zdrženlivý a stabilní přístup a stravte příjemný večer doma s někým, koho máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš romantický život je dnes plný soutěživosti. Váš partner se nemusí spokojit se všemi vašimi názory. Možná bude chtít přispět svými nápady. Dnešní astrální energie znamená, že se nemusíte předhánět v tom, kdo je ve hře nejlepší, i když vás to možná láká. Spíše se učte ze silných stránek toho druhého. Vyhněte se hádkám a využijte energii pozitivním způsobem.

Práce

Něčí panovačné chování vám vadí. Nezapomeňte se s touto osobou konfrontovat a vysvětlit jí, jak na vás její jednání působí. Nebuďte v této záležitosti zlí ani hrubí. Místo toho se zaměřte na své vlastní pocity a respekt, který si zaslouží.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Vaše psychická povaha bude tento týden živá, protože současné aspekty osvětlují cestu k vyšší přirozenosti. Možná pocítíte i určitou fyzickou energii  jakousi vzpruhu, která vás při cvičení nebo běhu ve skutečnosti příliš daleko nedostane. Soustřeďte svou sílu na stravu a netlačte na sebe fyzicky. Váš jídelníček by měl obsahovat ryby a zdroje vitaminu A (spirulina, chlorella a další sinice), aby vaše vnitřní oko vidělo přímo!

Přečtěte si také