Denní horoskop PANNY na 1. 3. 2023

Panna 1. 3. 2023

Možná se cítíte omezeni vzory, které vám společnost v současnosti nabízí. Když se snažíte dosáhnout vlastní definice skutečně inovativního člověka, ostatní někdy kritizují váš poněkud svobodomyslný přístup. To, že vaše představy nejsou v souladu s jejich, je v žádném případě neznehodnocuje. Pokud jsou vaše myšlenky příliš radikální, jsou jejich myšlenky příliš konvenční. Je zde prostor pro oba názory.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V každém případě si můžete užít nádherný romantický večer, ale vzhledem k současnému aspektu se nepouštějte do ničeho příliš vážného. Možná nebudete schopni pro stromy vidět les, což byste vzhledem k vážnějšímu zapletení rozhodně potřebovali. Zajděte si tedy na večeři nebo se kochejte polibkem při měsíčku, ale nedělejte žádná zásadní rozhodnutí.

Práce

Neustupujte ze své pozice. Jste v příznivé situaci, ve které můžete dosáhnout velkého úspěchu. Tlak může přijít od někoho s poněkud arogantním postojem. Nenechte se tím vyvést z míry. Za všech okolností se držte svého.

Peníze

Vesmír vás žádá, abyste se prosadili v oblasti dluhů tím, že se dohodnete na splátkách, pošlete šeky a rozřežete staré kreditní karty. Mezitím se ve vašich snech a psychických záblescích objevují důležitá poselství. Až budete projevovat své ohromné ambice, nezapomeňte zůstat karmicky čistí. Chovejte se k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám ve stejném postavení.

Zdraví

Tohle by mohl být nezapomenutelný večer. Přinejmenším je to dobrý večer, kdy se můžete opravdu dobře bavit, ať už to pro vás znamená cokoli. Dnes se cítíte ve svém živlu a rozhodujete vy. Pohodlně se usaďte a představte si svůj dokonalý den, odpoledne, večer a pak se do toho pusťte a uskutečněte to. Nezapomeňte počítat s uvolněním své fyzické energie. Je důležité dodržovat základní rutinu, ale zbytek večera je na vás.

Přečtěte si také