Denní horoskop PANNY na 1. 5. 2022

Panna 1. 5. 2022

Panny, dnes pociťujete přetahování mezi touhami a povinnostmi. Pokud budete chytře hospodařit s časem, možná se vám podaří uspokojit obojí. Mohlo by vás odradit, jak usilovně pracujete pro minimální výsledky. Seberte odvahu. Dokážete toho víc, než si uvědomujete. Vaše silná pracovní morálka je to, co vám brání v zábavě. Každý potřebuje nějaký čas na odpočinek. Tvrdě pracujte a pak si dopřejte potřebu volna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes může být trochu obtížnější vyjádřit milované osobě, co skutečně cítíte. Současná astrální konfigurace vás přivádí do stavu, kdy byste si raději četli Shakespeara nebo nějaký gotický román, než abyste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) šeptali sladké vzkazy. Možná opravdu potřebujete svůj vlastní prostor, abyste se nakonec mohli objevit obnovení.

Práce

Můžete být emotivnější než obvykle. Zvykněte si na to. Tento trend bude pokračovat i v dalších týdnech a bude prostupovat všemi aspekty vaší práce. Buďte na sebe hodní – i na ostatní. Buďte citliví k obavám lidí kolem.

Peníze

Tento týden můžete cítit, že vesmír podporuje vaše projekty a cíle. Možná však budete muset zapojit své komunikační schopnosti, abyste vyjádřili svůj názor a získali to, co vám náleží, ať už z finančního, nebo jiného hlediska. Jiné zprávy ukazují, že se vaše dluhová situace brzy výrazně zlepší. Odvedli jste spoustu dobré práce, tak si užívejte odměny.

Zdraví

Jsou chvíle, kdy vy, kteří jste obvykle emocionální a niterní, můžete být společenští a okouzlující, a díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte příležitost zazářit! Možná zažijete den nebo dva, kdy budete mít pocit, že se chcete bavit a sdílet svou bublinkovou náladu s těmi, které máte rádi. Proč nešířit dobrou náladu bohatou hostinou z ekologických produktů, které se u vás pěstují? Připravte jídlo se záměrem šířit tento pocit pohody v celém svém blízkém okolí.

Přečtěte si také