Denní horoskop PANNY na 1. 7. 2022

Panna 1. 7. 2022

Přitahují vás excentričtí jedinci s velmi silnou osobností. Uvědomte si však, že za touto přitažlivostí se skrývá velmi silná potřeba svobody, Panno. Ve vašem životě je svoboda spíše fantazií než realitou. Nastal čas, abyste trochu zapátrali v duši. Snažte se neskrývat před realitou svého života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Smích je skvělý způsob, jak překonat problémy a potíže, zejména s dnešní astrální energií. Dnešní den je plný skutečné magie, a tak toho využijte k něčemu výjimečnému. Mluvte o všech pozitivních věcech, které k sobě navzájem cítíte, a o lásce, kterou sdílíte. Pokud jste si prošli těžkým obdobím, odpusťte a zapomeňte. Začněte znovu!

Práce

Lidé jsou dnes v kanceláři trochu nervózní, takže buďte opatrní. Pokud se o vás někdo špatně otře, snažte se na něj nevystartovat příliš ostře. Můžete k tomu mít tendenci, i když si to neuvědomujete. Ubližující poznámky si nechte pro sebe.

Peníze

Tento týden vám dům každodenní práce přináší nejrůznější pochvaly v zaměstnání. Nadřízení si nyní všímají vaší práce a chtějí, abyste uspěli. Doporučuje se, abyste mluvili o svých osobních cílech a o své vizi pro celou firmu. Vaše úsilí je velmi oceňováno. Budou odměněny finančně a dalšími výhodami a benefity.

Zdraví

Planety vám dávají spoustu čerstvé energie na hraní! Energie je fantazijní a lehká, ale významná. Není to čas, kdy byste si měli užívat hloupostí v životě a na ostatní zapomenout, ale spíše si rozšířit obzory a pozvat do svého života nové. Vzdejte se návyků, které vás držely v "zaseknutých" pozicích. Změna nemusí být intenzivní a traumatizující - vyžaduje však práci. Pijte čaj z červeného jetele, který pomůže vaší krvi odbourat tato zaseknutá místa.

Přečtěte si také