Denní horoskop PANNY na 10. 1. 2023

Panna 10. 1. 2023

Ve hvězdách vám může být přislíbena finanční nadílka, Panno. Není to nic, co byste očekávali. Možná se jedná o bonus, splátku půjčky, na kterou jste už dávno zapomněli, nebo o nějaké vyrovnání. Ať už je to cokoli, rozhodně to bude příjemné překvapení. Neutrácejte ji však celou na jednom místě. Počkejte několik dní a pak se o své finanční budoucnosti poraďte s odborníkem. Mohlo by to pro vás mít velký význam. Nevyhazujte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky nebeským energiím, které jsou nyní ve hře, se na obloze vašeho citového života objevují silné pocity. Budete muset uznat sílu, která ve vás již nějakou dobu působí na jemnější úrovni. Musíte s tím něco udělat a rozhodně máte co vysvětlovat. Jakmile však tento proces uvedete do pohybu, budete s výsledkem velmi spokojeni.

Práce

Jste v dobré pozici pro zásadní kariérní posun, ale mějte na paměti, že pro jeho uskutečnění budete muset být flexibilní. Tento krok se neuskuteční přesně podle vašich představ, ale to je v pořádku. I tak z toho vyjdete jako vítěz.

Peníze

Tento týden se možná budete cítit trochu sevření. To ovlivní záležitosti týkající se kariéry a přinese novinky o vašich nedávných pracovních výsledcích a nové představy o tom, kam se chcete posunout. Tyto změny však mohou být nepříjemné. Rozhodnutí, která nyní učiníte, by se měla točit kolem toho, abyste převzali odpovědnost za to, co dlužíte, a co nejrychleji to splatili.

Zdraví

Jste náchylní k nachlazení a musíte dbát na to, abyste se nenakazili. Dávejte pozor, čeho se dotýkáte, a často si myjte ruce. Bakterie se ve velké míře šíří rukama a měli byste si dávat pozor, abyste si neumyté ruce nepřiblížili k ústům. Kromě toho dávejte pozor na to, kdo je ve vašem okolí nemocný, a nepoužívejte telefon, který právě použil někdo, kdo je nakažený nachlazením. Znalost přenosu je skvělou obranou proti nákaze.

Přečtěte si také