Denní horoskop PANNY na 10. 4. 2023

Panna 10. 4. 2023

Na pracoviště vám může být doručeno nové zařízení, které vám dodá pocit, jako byste dostali novou hračku. Odolejte pokušení strávit odpoledne hraním. Právě teď byste se měli cítit obzvlášť hravě, Panny, takže je vhodná doba na uspořádání sportovní akce nebo na její návštěvu. Neobvyklé události během dne by vám mohly zamotat hlavu, takže večer budete potřebovat nějakou zábavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Odvažte se vstoupit do pozitivnějšího vzorce vztahů s ohledem na současné planetární uspořádání. Na způsobech, kterými jste v minulosti vedli své milostné vztahy, není pravděpodobně nic špatného, jen s dalším vývojem zjistíte, že některé z nich jsou již zastaralé a nevhodné. Chcete-li přitáhnout nový typ člověka, musíte se změnit uvnitř sebe.

Práce

Den začíná velmi sebevědomě. S přibývajícími hodinami budete pravděpodobně pociťovat stále větší obavy z nadcházejícího týdne. Udělejte si ráno pevný plán dříve, než se tento strach dostaví a ztíží vám cokoli vykonat.

Peníze

Máte důvěru, kterou si za peníze nekoupíte. Váš smích je hlasitější a vaše osobnost snadno ovládne místnost. Možná se ale budete muset věnovat problémům ve své domácnosti. To by mohlo znamenat nákladné opravy nebo dokonce přestěhování daleko od hlučných sousedů. Ať už to bude jakkoli, pravděpodobně sáhnete do úspor, abyste to pokryli.

Zdraví

V posledních několika měsících jste zažili mnoho emočních dopadů a bylo by dobré, kdybyste je zpracovali v sérii jógových cvičení a připravili se tak na všechny nadcházející nové zážitky. Nejdůležitější je nyní váš dech. Pomalá a hluboká dechová cvičení mohou váš pohled na svět výrazně změnit. Pokud budete brát svůj dech vážně, může to znamenat rozdíl mezi tím, zda v následujících měsících zažijete sbližování, nebo rozpad.

Přečtěte si také