Denní horoskop PANNY na 10. 6. 2023

Panna 10. 6. 2023

Panny, ve vašem srdci se dnes může objevit napětí, kterého by mohlo být těžké se zbavit. Možná se vám bude zdát, že je těžké navázat s lidmi vztah nebo že vás ostatní špatně slyší. Mějte na paměti, že možná budete muset své myšlenky překládat, abyste předali své poselství. Při jednání s druhými lidmi mezi čtyřma očima si zachovejte otevřenou mysl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit nádech skutečné něhy a sladkosti s dnešním aspektem hry. Máte šanci podělit se o své pocity s někým, na kom vám velmi záleží, ale možná jste mu to ještě neřekli. Své sdělení byste mohli ještě více ozřejmit tím, že mu třeba koupíte malý dárek, který by pomohl učinit vaše vyznání ještě důvěrnějším. Užijte si to, co přijde.

Práce

Soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, místo abyste se ztratili v denním snění. S největší pravděpodobností pro vás dnes nebude těžké udržet se na cestě – ve skutečnosti máte potenciál udělat toho docela dost. Jste schopni dosáhnout více, než si myslíte.

Peníze

Tento týden se aspekty týkají vašeho sektoru institucí, minulých životů a karmy. Vesmír říká, že co do své práce a peněz vložíte, to také dostanete. Pokud jste byli laxní v plánování důchodu nebo spoření obecně, je tento týden vhodný k tomu, abyste naslouchali své intuici a dali se do toho.

Zdraví

Poddat se tomu, co zvyšuje vaši sílu, je dobrý nápad. To jistě zahrnuje nějaký druh pohybu. Doporučuje se jakýkoli druh cvičení, který vám zrychlí tep a zároveň protáhne končetiny: běh, bikram jóga, aštanga jóga, pilates atd. Soutěžní sporty se dnes nedoporučují, protože vaše energie by mohla být negativně ovlivněna dynamikou vítězství a prohry. Než začnete mluvit, nespěchejte; se slovy si budete umět poradit, pokud budete přesně vědět, co chcete.

Přečtěte si také