Denní horoskop PANNY na 11. 3. 2023

Panna 11. 3. 2023

Touha vykonat nějakou službu by vás dnes mohla přitahovat ke skupinovým aktivitám, Panny. Možná se zúčastníte setkání skupiny, kterou ještě neznáte, a mohli byste se cítit jako páté kolo u vozu. Buďte odvážní! Brzy se uchytíte a lidé ve skupině si vás pravděpodobně oblíbí. Vaše postřehy by se pro ně měly ukázat jako cenné a oni si toho rychle všimnou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace tohoto dne vás staví do situace, kterou obvykle nemáte rádi: do situace, kdy se musíte rozhodnout. Před vámi je přítomna minulost i budoucnost a každá z nich vyžaduje určitý druh jednání, abyste mohli pokročit v současném vztahu. Nalaďte se na své pocity a zjistěte, o co v problému skutečně jde.

Práce

Nepředbíhejte v projektu, na kterém se právě podílíte. Ještě nejsou všechny části na svém místě, buďte trpěliví. Toto je jeden z těch okamžiků, kdy unáhlený krok může zcela rozbít veškerou přípravnou práci, kterou jste dosud vykonali.

Peníze

Tento týden vstupujete do společenského víru ve velkém stylu. Trochu vystupujete ze své ulity a začínáte si být jistější ve způsobu, jakým sdělujete své myšlenky. To je skvělé pro přilákání významných lidí do svého života a pozitivní pro prosazování svých snů. Ujistěte se, že máte zaplacené dluhy. Pokud něco zůstane skryto, mohly by nastat potíže.

Zdraví

Jakmile si jednou vytvoříte názor, obvykle se ho držíte. Vaším životním cílem je získat skutečnou sebedůvěru, která vychází z vašeho nitra. Vaše nezávislé myšlení vám umožňuje najít správnou cestu vedoucí k dobré rovnováze, ale máte tendenci ji snadno ztratit ve chvíli výstřednosti. Nejlepším cvičením, jak proti tomu bojovat, je pravidelná jóga: jemné zpevňování svalů doprovázené jemným uvolňováním negativní energie.

Přečtěte si také