Denní horoskop PANNY na 11. 5. 2022

Panna 11. 5. 2022

Plánovali jste dnes jít nakupovat, Panno? Pokud můžete, odložte to na zítřek. Mohlo by vás zlákat příliš mnoho věcí, které v obchodě vypadají báječně, ale jakmile je dostanete domů, jsou jen na obtíž. Pokud už musíte jít, snažte se obejít obchody, kde byste se do této pasti mohli chytit. Nechcete přece podnikat druhou cestu, abyste přivezli vrácené zboží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aspekt, který je dnes ve hře, možná není tím nejzajímavějším od vynálezu chleba, ale může vám poskytnout velmi přízemní pohled na věc. To je přesně to, co právě teď potřebujete. Možná to tak ale nevypadá, protože se vám daří v milostných vztazích. Ve skutečnosti vám však pomáhá dát hlas nejasným pocitům - což vám opravdu pomůže.

Práce

Dělejte svou práci s vášní. Teď není čas na to, abyste se trápili. Neplýtvejte časem a energií na rozhodování, prostě se rozhodněte a jděte do toho. Ujměte se úkolů s velkým přesvědčením a všichni kolem vás vás odmění.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita ve vašem domě dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz - kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

Vaše psychická povaha bude tento týden živá, protože současné aspekty osvětlují cestu k vyšší přirozenosti. Možná pocítíte i určitou fyzickou energii - jakousi vzpruhu, která vás při cvičení nebo běhu ve skutečnosti příliš daleko nedostane. Soustřeďte svou sílu na stravu a netlačte na sebe fyzicky. Váš jídelníček by měl obsahovat ryby a zdroje vitaminu A (spirulina, chlorella a další sinice), aby vaše vnitřní oko vidělo přímo!

Přečtěte si také