Denní horoskop PANNY na 11. 6. 2022

Panna 11. 6. 2022

Tato planetární energie prověří vaši opakující se touhu odejít na druhý konec světa nebo mít připravený odchod z jakéhokoli vztahu. Uděláte to proto, abyste se necítili v pasti a především abyste nebyli závislí. To je jedna z vašich silných stránek, Panno, ale také jedna z vašich slabin. V průběhu několika příštích týdnů budete tlačeni k tomu, abyste se důvěrněji zapojili do vztahů s ostatními.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes cítíte poněkud líní nebo uvolnění, možná neoceníte energii, která se vznáší ve vzduchu. Současný aspekt znamená, že váš romantický partner chce akci. Potřebuje mít pocit, že dělá a dosahuje něčeho užitečného, a pokud se to týká i vás, tím lépe. Zvedněte se tedy z gauče a zapojte se – vyrazte ven a zažijte spolu nějaké dobrodružství.

Práce

Vaše nápady jsou dnes vynalézavější a pokrokovější než obvykle, a tak věnujte pozornost zábleskům geniality, které vás během pracovního dne napadnou. Tyto nápady vás mohou dovést poměrně daleko, pokud se chopíte iniciativy k jejich správné realizaci.

Peníze

Tento týden se aspekty týkají vašich minulých životů a karmy. Vesmír říká, že co do své práce a peněz vložíte, to také dostanete. Pokud jste byli laxní v plánování důchodu nebo spoření obecně, je tento týden vhodný k tomu, abyste naslouchali své intuici a dali se do toho.

Zdraví

Dnešní příjemný aspekt se týká všeho romantického. Budete obzvláště schopni využít svých intuitivních schopností, abyste vycítili správný okamžik pro vyjádření svých citů a svého těla způsobem, který bude příjemný vám i ostatním. Může to být vaše mimika, fyzická náklonnost nebo třeba poskytnutí prostoru těm, kteří to potřebují. Chcete-li tento harmonický aspekt posílit, dopřejte si něco, co uvolní tělo i mysl: masáž, saunu nebo procházku v lese.

Přečtěte si také