Denní horoskop PANNY na 12. 3. 2023

Panna 12. 3. 2023

Kromě běžných domácích a pracovních povinností na vás nyní Panny kladou mnoho společenských požadavků. V této době musíte být sobečtí a hlídat si svůj čas. Pokud se budete snažit vyhovět přáním všech ostatních, obětujete svá vlastní. Chcete-li si čas strávený s druhými skutečně užít, nezapomeňte, že nejprve musíte naplnit své vlastní potřeby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že postavení planet dnes soustředí vaši pozornost pevně na jednu konkrétní osobu, ačkoli obecně rádi věnujete stejnou část svého času více lidem. Možná si však nebudete moci pomoci, zvláště když se zdá, že tato přitažlivost ovlivňuje i jiné oblasti vašeho života. Možná bude nejlepší udělat něco radikálního, abyste to mohli jednou provždy vyřešit.

Práce

Vyjděte ze zajetých kolejí a řekněte ano nabídce, kterou byste normálně odmítli, aniž byste se nad ní zamysleli. Riziko, které dnes podstoupíte, se vám bohatě vyplatí. Není třeba se bát budoucnosti. Místo pochybností věřte ve své činy.

Peníze

Tento týden vstupujete do společenského víru ve velkém stylu. Trochu vystupujete ze své ulity a získáváte větší jistotu ve způsobu, jakým sdělujete své myšlenky. To je skvělé pro přilákání významných lidí do svého života a pozitivní pro prosazování svých snů. Ujistěte se, že máte zaplacené dluhy. Pokud něco zůstane skryto, mohly by nastat potíže.

Zdraví

Pravdou je, že byste nejraději nebyli tady, ale někde jinde. Vaše dobrodružná povaha vás nutí cestovat do vzdálených končin vesmíru. K nalezení klidu vám mohou pomoci zdravotní praktiky, jako je jóga a meditace. Vaše stravovací problémy by se měly zaměřit na to, abyste se uzemnili. Zdravý imunitní systém zabrání oslabení. Kromě pití velkého množství vody se tedy doporučuje konzumace čerstvé citronové šťávy a echinacey.

Přečtěte si také