Denní horoskop PANNY na 12. 5. 2022

Panna 12. 5. 2022

Sotva věříte na lásku, natož na lásku na první pohled, Panny, ale něco, co se dnes stane, z vás může udělat věřící. Nikdy nevíte, kdy se to stane. Můžete stát ve frontě v obchodě s potravinami, když vám někdo padne do oka (a do srdce). Možná se u vás v kanceláři náhle objeví někdo, s kým jste dosud měli pouze telefonický vztah. Čeká vás dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud se dnes ráno necítíte zrovna romanticky a něžně, protože planetární energie vás brzy správně naladí. Je to skvělá příležitost pozvat svého miláčka na snídani, oběd nebo večeři, případně na všechny tři. Proč si neudělat den lásky a neužít si každý okamžik? Vesmír podporuje každou snahu podělit se o své nejhlubší city.

Práce

Možná se divíte, proč se všichni tváří tak kysele. Podívejte se do zrcadla na svůj vlastní obličej. Máte také kyselý obličej? Možná to, co vidíte na druhých, je vaše vlastní tvář, která se odráží zpět na vás. Nasaďte místo toho šťastný obličej.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita ve vašem domě dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz - kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet je tento týden vhodný k tomu, abyste prosadili své právo být sami sebou - zejména ve své vlastní hlavě. Dejte si povolení dělat to, co opravdu chcete. To bude nepochybně zahrnovat něco pro vaše tělo - masáž, virtuální lekci jógy, gurmánské jídlo z oblíbené restaurace s sebou. Ať už je vaše sebevyjádření jakékoliv, nechte své tělo jeho součástí. Prociťujte své pocity svým tělem - dejte si povolení se v něm vyžívat!

Přečtěte si také