Denní horoskop PANNY na 12. 6. 2022

Panna 12. 6. 2022

Dnes pro vás může být tématem svoboda, Panny. Začínáte se ptát, od čeho se vlastně snažíte osvobodit. Od nějaké osoby? Práce? Závazku? Možná právě tyto věci začnete hledat, jakmile se od nich osvobodíte. Snažit se přijít na to, co v životě chcete a potřebujete. Nezůstávejte u jednoho konceptu. Snažte se brát věci postupně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce by vás mohla přimět vidět někoho výjimečného v jiném světle. Pravděpodobně to bude zcela pozitivní zkušenost, protože jste možná nedokázali ocenit, jak úžasnou bytostí ve skutečnosti je, protože jste si ji zaškatulkovali. Vaše dnešní komunikace s těmito lidmi vám umožní skutečně zjistit, jaké máte štěstí, že máte možnost je lépe poznat.

Práce

Komunikace s ostatními lidmi, se kterými pracujete, je dnes obzvláště silná a zjistíte, že cokoli řeknete, se k uším vašich spolupracovníků dostane jako blesk. Neříkejte nic, co byste nechtěli dostat zpět ke svému šéfovi.

Peníze

Tento týden se aspekty týkají vašich minulých životů a karmy. Vesmír říká, že co do své práce a peněz vložíte, to také dostanete. Pokud jste byli laxní v plánování důchodu nebo spoření obecně, je tento týden vhodný k tomu, abyste naslouchali své intuici a dali se do toho.

Zdraví

Vaše trpělivost by dnes mohla být nízká. Uctěte svou netrpělivost vhodnými opatřeními. Dejte si na schůzky více času a nepřipravujte se na frustrující situace. Pokud jde o jídlo, pečlivě si vybírejte, co do svého těla vkládáte. Ujistěte se, že vám chutná to, co si objednáte nebo připravíte; jinak nebudete při jídle uvolnění a skutečně spokojení. A ještě jedna poznámka  pokud hrozí spor s milencem nebo přítelem, je nejlepší držet jazyk za zuby.

Přečtěte si také