Denní horoskop PANNY na 13. 12. 2022

Panna 13. 12. 2022

Knihy a časopisy o psychických, duchovních nebo metafyzických záležitostech by dnes mohly zaujmout velkou část vaší pozornosti. Mohli byste mít sklon nechat rutinní úkoly plavat ve prospěch toho, že budete pokračovat ve čtení a obvolávat všechny své přátele, abyste jim řekli, co jste se dozvěděli. Nechte si to na dnešní večer. Jste příliš svědomití na to, abyste nechali svou práci plavat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělý den pro lásku a milostné vztahy. Pokud již máte trvalý vztah, věnujte se společně nějakým zajímavým aktivitám, které rozšíří váš okruh činností. Pokud hledáte lásku, pak můžete mít více štěstí na virtuálních metafyzických setkáních nebo při pobytu venku.

Práce

Vaše produktivita v práci je dnes mimořádně vysoká, a tak ji využijte. Čím více toho stihnete, tím více vás to bude inspirovat k dosažení dalších cílů. Tento pozitivní vzestupný cyklus povede na konci dne k velkému úspěchu.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Ptejte se sami sebe, co pro vás znamená zdraví, i když se vám v poslední době nedaří dodržovat žádné rutinní postupy. Položení této otázky je důležitým krokem k tomu, abyste dělali zdravé věci, protože k tomu, abyste se jim věnovali, potřebujete porozumění. Zvláště pro vás musí existovat spojení mezi srdcem a myslí (to přebije hru běhání v kruhu). Pokračujte ve zkoumání toho, odkud pochází jídlo, které jíte.

Přečtěte si také