Denní horoskop PANNY na 13. 5. 2022

Panna 13. 5. 2022

Jste připraveni na změnu kariéry, Panny, nebo alespoň na změnu místa. Uvažovali jste o práci na dálku jeden den v týdnu? To by vám mohlo poskytnout rozmanitost, kterou hledáte, aniž byste si museli hledat novou práci. Dnes nebo v blízké budoucnosti se můžete setkat s někým, kdo bude mít zásadní vliv na vaše kariérní rozhodnutí. Pozorně naslouchejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud vás nenapadá, jak svému miláčkovi sdělit některé domácí pravdy. Dnešní astrální konfigurace vám možná zpočátku rozváže jazyk, ale brzy získáte větší jistotu a po chvíli se objeví vaše skutečné pocity. To je důležitý krok, protože to znamená, že jste si nyní na své straně vyčistili vzduch - potřebujete jen platnou odpověď.

Práce

Cítíte se v pasti. Možná máte pocit, že vaši zaměstnavatelé plně nedoceňují vaši práci. Možná vás mají v situaci, která je velmi omezená. Potřebujete být v pozici, ve které můžete roztáhnout křídla a létat.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita ve vašem domě dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz - kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

Vaše sny o lepším světě se budou zdát křišťálově jasné, dokud trvá příznivé planetární uspořádání. Vyvažte svůj vnitřní a vnější život důkladným cvičením a budete mít větší šanci tyto sny uskutečnit - počínaje svým vlastním životem. Buďte příkladem toho, co chcete pro svět. Pokud chcete zdravý svět, proč nebýt obrazem zdraví ve svém vlastním světě? Začněte tím, že zdvojnásobíte svůj denní příjem vody.

Přečtěte si také