Denní horoskop PANNY na 14. 3. 2023

Panna 14. 3. 2023

Panny, dnes by vám mohl zavolat přítel a přinést vám skvělou zprávu. Mohlo by jít o úspěch projektu, na kterém jste se oba podíleli. Zpráva by měla být rozhodně natolik významná, aby si zasloužila oslavu. S přítelem byste mohli vzít někoho dalšího a vyrazit do města. Užijte si trochu zábavy a zítra se můžete pustit do dalšího projektu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři mohou být dnes díky současnému uspořádání planet v mimořádně vášnivé náladě. A ani vy se nebráníte otevřeně vyjádřit své pocity. Jste-li v trvalém vztahu, zjistíte, že vaše vzájemná láska je velmi hřejivou záležitostí. Pokud právě začínáte nový vztah, rozhodně nebudete mít náladu držet se zpátky. Užijte si to!

Práce

Ukažte na pracovišti více ze své okouzlující osobnosti. Zjistíte, že vtipná konverzace a úsměv vás dostanou dál než cokoli jiného. Pokud chcete, stravte celý den povídáním po telefonu. Kontakty, které navážete, jsou důležité.

Peníze

Tento týden vstupujete do společenského víru ve velkém stylu. Trochu vystupujete ze své ulity a získáváte větší jistotu ve způsobu, jakým sdělujete své myšlenky. To je skvělé pro přilákání významných lidí do svého života a pozitivní pro prosazování svých snů. Ujistěte se, že máte zaplacené dluhy. Pokud něco zůstane skryto, mohly by nastat potíže.

Zdraví

Možná máte pocit, že se vám věci vymkly kontrole. Pokud se otevřete všemu, co cítíte, můžete se začít bát nebo být zdrceni. Může vám pomoci provést nějaké uzemňovací cvičení, abyste si připomněli, že jste v lidském těle. Pravidelnost, s jakou cvičíte, ovlivní míru, s jakou se ve svém životě cítíte zahlceni. Pití velkého množství vody je druhou polovinou rovnice cvičení. Uvědomte si, že vaše tělo může potřebovat více minerálů a vitamínů v závislosti na míře stresu, kterou prožíváte.

Přečtěte si také