Denní horoskop PANNY na 14. 4. 2022

Panna 14. 4. 2022

Díky dnešním planetárním energiím můžete v Panně očekávat mnoho kontaktů s přáteli. Ve skutečnosti, když už jste si mysleli, že nikdy nedostanete další pozvání nebo se nezúčastníte dalšího večírku, jedno vám přijde do cesty. Přestože se právě teď můžete cítit na party, odolejte nutkání odmítnout. Na dalším večírku pravděpodobně potkáte velmi zajímavou osobu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na setkání podobně smýšlejících lidí můžete zjistit, že někdo obdivuje váš rozhled a vynikající intelekt. Dnešní planetární konjunkce vás povzbuzuje k tomu, abyste si věřili a navázali další kontakt, pokud se vám to zdá správné. I když to možná nezačne jako vášnivý vztah, může se v něj brzy vyvinout. Buďte odvážní a pozvěte dotyčného na kávu.

Práce

Díky vaší vrozené nerozhodnosti se automaticky objeví třenice. Bude těžké jednat s ostatními, protože budou stejně nerozhodní. Pravděpodobně dojde k obtížné patové situaci. Snažte se zůstat nohama na zemi a neuhýbat.

Peníze

Tento týden se soustředíte na potřeby rodiny a milostného partnera. Nebude se vám dařit utrácet podle stejných vzorců jako dříve. Namísto toho se postavte tou nejzralejší nohou vpřed a zajistěte si dostatek peněz na vysokoškolské vzdělání, pohodlné bydlení a další věci. Vaše tvůrčí stránka válčí s tou praktickou. I to však pomine.

Zdraví

I když jste možná známí jako skvělý léčitelský duch, musíte se naučit léčit také sami sebe! Vaše citlivá duše může mít chuť stáhnout se před vším tím humbukem kolem vás, ale zůstaňte naladěni na svou potřebu společnosti. Pokračujte ve cvičení a pokud je to možné, pokuste se najít si společníka na cvičení, abyste to měli o něco snazší. Možná se najde někdo, s kým pracujete nebo kdo bydlí poblíž a koho by nadchlo pozvání na procházku nebo běh v parku. Tímto způsobem pomůžete někomu jinému a zároveň pomůžete sobě!

Přečtěte si také