Denní horoskop PANNY na 14. 5. 2023

Panna 14. 5. 2023

Panny, pravděpodobně si neděláte starosti s tím, abyste byly ve svých vztazích konvenční. Ve skutečnosti vám konvenčnost často způsobuje problémy. Pokud vás zajímá, co je to morálka a na čem je založena, je tento den vhodný k tomu, abyste se nad těmito otázkami zamysleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie mohou znamenat, že se ve vašem vztahu s milovanou osobou objeví nedorozumění. Abyste se vyhnuli problémům a zbytečným konfliktům, pomohlo by vám, kdybyste si vše vyjasnili a řekli si, co si myslíte, několika různými způsoby, aby byla alespoň šance, že v určitém okamžiku dojde k pochopení. Udělejte si pro dnešek jasný cíl.

Práce

Jste milenec. Milujete, když jste milováni, a často se řídíte především svým srdcem. Jen se ujistěte, že tato touha po lásce nemá nepříznivý vliv na vaši kariéru a pracovní život obecně. Udělejte si čas na zhodnocení své situace a naplánujte si práci.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita v oblasti dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz – kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

Možná cítíte, co všechno je na světě špatně, ale ostatní si to tento týden možná neuvědomují tak jako vy. Dnešní planetární konjunkce ve vás jistě vyvolá určitou frustraci, pocit nerovnosti, se kterým se vám bude těžko počítat. Nevybíjejte si to na svých přátelích. Abyste si udrželi stabilní náladu, dbejte na to, aby ve vašem jídelníčku byl dostatek vitamínů A a C. Čerstvé ovoce a zelenina udržují náš temperament mírný a o případný přebytek energie se nejlépe postaráme návštěvou posilovny.

Přečtěte si také