Denní horoskop PANNY na 14. 6. 2022

Panna 14. 6. 2022

Vaše nadšení je nakažlivé, Panno, a měli byste udělat vše pro to, abyste se o tento pocit podělili s ostatními. V srdečních záležitostech si buďte jisti, že přesně víte, na čem jste. Máte také k dispozici mapu okolí i mimo něj. Máte schopnost dostat se na jakékoli místo, kam chcete. Přijměte sílu, která vychází ze silných vazeb ve vás a s lidmi kolem vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné astrální konfiguraci je dnes ve vzduchu cítit velká změna. Možná jste si začali uvědomovat, že ke svému poslednímu partnerovi chováte smíšené pocity. To, co se zdálo být na začátku velmi slibné, najednou jako by šlo znepokojivým tempem z kopce. Pokud vám na tom opravdu záleží, můžete s tím něco pozitivního udělat, ale znamená to být velmi upřímní.

Práce

V souvislosti s prací se rozproudí výbušný dialog, jehož velkou součástí budete pravděpodobně i vy. Mějte na paměti, že tento slovní konflikt může být právě tím, co je potřeba k pročištění vzduchu pro lepší vztahy ve všech oblastech. Nebojte se toho.

Peníze

Tento týden máte k dispozici spoustu velmi podpůrné energie, ze které můžete vycházet. Pokud jste uvažovali o založení vlastního podniku, je to skvělá doba pro realizaci vašich nápadů. Důraz je kladen na strukturu, proto se ujistěte, že ta vaše je pevná. Pokud si nejste jisti, jaké by měly být první kroky, nahlédněte do nepřeberného množství informací dostupných pro malé podnikání. Pokud se obrátíte na své nejbližší, zjistíte, že odpovědi měli od začátku.

Zdraví

Vaše ideály vám dnes budou připadat obzvlášť citlivé. Možná budete s druhými sympatizovat více než obvykle, ale dejte si pozor, abyste se nedostali do role zastánce druhých. To je sice ušlechtilý cit, ale právě teď se musíte soustředit sami na sebe, a to bude vyžadovat určité odhodlané úsilí. Pokud je to možné, jděte si zaběhat s přítelem a proberte s ním záležitosti, které vás trápí. Zvýšený příjem kyslíku vaši mysl uklidní.

Přečtěte si také