Denní horoskop PANNY na 14. 7. 2022

Panna 14. 7. 2022

Panny, dnes můžete být díky svým úspěchům a úspěchům ostatních členů domácnosti v opravdovém emocionálním rauši. V hlavě vám mohou bujet nápady na budoucí rozvoj, z nichž některé nemusí být až tak realizovatelné. Měli byste si však dovolit několik úletů. Zítra budete opět stát nohama na zemi a uvidíte věci v praktičtějším světle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt může dnešní romantice ubrat na jemnosti, zejména proto, že osoba, se kterou jste se nedávno zapletli, má nejen velmi silnou vůli, ale je také odhodlaná, aby věci šly podle jejího způsobu myšlení. Budete muset ukázat, že dokážete být stejně odhodlaní, a to tak, že s dotyčnou osobou proberete, jak věci vidíte, a ujistíte se, že chápe váš názor.

Práce

Jakékoli riziko, které v souvislosti s prací podstoupíte, se vám zcela jistě vyplatí. Máte velkou moc a vaše sebevědomí je vysoké. Nenechte tuto skvělou výhodu promarnit. Důvěřujte si a ostatní budou důvěřovat vám.

Peníze

Tento týden máte podpůrný aspekt, velmi silný příliv energie, který ovlivní vaši každodenní práci. Vaše pracoviště nemusí být zcela stabilní nebo vám může ze dne na den dávat smíšené signály ohledně vaší práce. Dejte si pozor na plané sliby od někoho z vaší sociální sítě.

Zdraví

Vaše citlivost na otázky týkající se zdraví je zakořeněna ve vaší povaze. Je to povaha, která je zakořeněná v činnosti a vnímavosti. Když je vaše zdraví ohroženo, máte sklon k depresím. Proto berte otázky cvičení, odpočinku a výživné stravy vážně  udělejte si z nich priority bez ohledu na to, kde jste a co děláte. Vaše citlivá povaha je závislá na péči a stálé pozornosti.

Přečtěte si také