Denní horoskop PANNY na 15. 2. 2023

Panna 15. 2. 2023

Jste od přírody velmi intuitivní, Panny, a dnes byste se tak měly cítit obzvlášť. Nebuďte překvapeny, když se spontánně naladíte na myšlenky a emoce lidí kolem sebe, nebo dokonce když vás s někým jiným napadnou stejná slova ve stejnou dobu. Využijte svých postřehů ke zvýšení porozumění druhým. Možná také zjistíte, že vám přinášejí uměleckou inspiraci, a dokonce posunou vaše světské ambice.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konstelace vás vybízí k tomu, abyste se podívali nahoru a ven, abyste si lépe uvědomili, co pro vás vztahy znamenají, a jakékoliv skryté záměry, které mohou působit problémy. Důraz je kladen na podporu nového a odvahu překročit dosavadní hranice. Je to čas, kdy můžete najít hlubší smysl a účel svého života a vztahů s ostatními.

Práce

Pravda se obvykle neslučuje s triky nebo blikajícími světly. Proto je trochu těžší ji rozpoznat. Budete mít tendenci postupovat s projektem slepě vpřed. Místo toho se musíte držet zpátky a nasbírat více skutečné pravdy.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Dnešní příznivý aspekt je jako oběd s matkou a oblíbenou tetou nebo s otcem a oblíbeným strýcem. Cítíte se výjimeční, milovaní a spokojení, protože víte, že vše dopadne dobře. Je to skvělý tranzit pro práci na projektech doma, uspořádání pracovního stolu v práci nebo nákupy potřebných věcí. Cítíte se prakticky a zároveň nadšeně. Nenechte si tento nádherný tranzit uniknout: zvyšte svou citlivost vůči této energii cvičením.

Přečtěte si také