Denní horoskop PANNY na 15. 4. 2023

Panna 15. 4. 2023

Někdy můžete být příliš pasivní a necháte ostatní, aby vás deptali. Váš nedostatek ega je obdivuhodný, ale jen do určité míry, Panno. Proč nechat ostatní, aby si přisvojovali vaše nápady? Může nastat situace, kdy se budete cítit nuceni promluvit. Chraňte svá práva a braňte se proti neetické osobě, která má v úmyslu váš přínos bagatelizovat. Držte se svého a budete ospravedlněni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace ve vás může vyvolávat rozporuplné pocity týkající se nedávné události ve vašem vztahu. Možná přemýšlíte, zda šlo o pozitivní nebo negativní událost, případně o obojí. Bylo by lepší, kdybyste to ve skutečnosti připsali tomu, že se jedná o zkušenost růstu, která vás naučila, kam až sahají vaše hranice.

Práce

Zpočátku se budete těšit z přívalu informací, které se na vás v následujících dvou týdnech valí, ale nakonec zpomalíte a budete z nich zmatení. Klíčem k úspěchu v tomto období je brát věci postupně. Snažte se nenechat se zahltit.

Peníze

Tento týden se soustředíte na potřeby rodiny a milostného partnera. Nebude se vám dařit utrácet podle stejných vzorců jako dříve. Namísto toho se postavte správnou nohou vpřed a zajistěte si dostatek peněz na vysokoškolské vzdělání, pohodlné bydlení a další věci. Vaše tvůrčí stránka válčí s tou praktickou. I to však pomine.

Zdraví

Díky dnešnímu pohybu planet se vám svět zdá velmi reálný. Ať už uvnitř cítíte cokoli, nebudete mít problém najít něco, s čím byste se mohli ztotožnit navenek. V rámci tohoto tranzitu vám prospěje prosadit se ve fyzické rovině. Zvažte, zda byste neměli podniknout něco v přírodě, procházku nebo běh v lese či v parku.

Přečtěte si také