Denní horoskop PANNY na 15. 5. 2022

Panna 15. 5. 2022

Máte tendenci přikládat větší váhu obecnému mínění než vlastním pocitům, Panno? Možná chcete vidět jen filmy, o kterých všichni mluví, poslouchat populární hudbu nebo číst bestsellery. Váš vkus je zkrátka úplně stejný jako vkus většiny. Je to to, co chcete? I když se vám nějaký film nelíbí, můžete říkat, že se vám líbí, když se líbí všem ostatním. Poslouchejte své představy ještě dnes.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Netrapte se tím, že se cítíte spíše sami, než že byste se smáli a žertovali se svou nejdražší láskou. Vzhledem k dnešním planetárním energiím bude možná lepší strávit nějaký čas v klidném rozjímání a přemýšlet o tom, jak daleko jste ve svém posledním vztahu došli a kam byste se v ideálním případě chtěli posunout. Prospělo by vám, kdybyste si navzájem dali trochu prostoru.

Práce

Pracovní a kariérní záležitosti jsou pro vás nyní záhadou. Vše kolem tohoto tématu je velmi nejisté. Nejste si jisti, jak postupovat. Obraťte se v této době do sebe. Víte toho víc, než si připouštíte. Svolejte svou odvahu.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita v oblasti dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz – kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

Dnešní tranzit planet je jako příliv pozitivní energie tam, kde je to nejdůležitější: ve vašem sebevědomí. Účinek tohoto měsíčního tranzitu můžete zvýšit tím, že své fyzické já uzemníte zdravým režimem, jako je pravidelné stravování bez svačinek mezi jídlem a cvičení alespoň čtyřikrát týdně. Máte na výběr: buď z tohoto tranzitu vytěžíte maximum (a pravděpodobně vám prospěje po celý rok), nebo ho budete ignorovat a přemýšlet, co by mohlo být.

Přečtěte si také