Denní horoskop PANNY na 15. 6. 2022

Panna 15. 6. 2022

Panny, dnešní den není vhodný k podepisování smluv ani k zásadním nákupům. Do obchodu s potravinami určitě zajděte, ale kupte si hamburger, ne svíčkovou. Peníze si nechte doma a chraňte si své rezervy. O ničem nevyjednávejte. Bez ohledu na to, jak dobře zní nabídka nebo jak přesvědčivý je obchod, odejděte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě teď se cítíte velmi žádaní a dnešní astrální vyrovnání vám jen přidá na atraktivitě. Pokud jste přemýšleli o svých šancích s určitou osobou, pak máte také důvěru dát jí najevo, jak se cítíte, když ji vidíte z dálky. Dovolte svému přirozenému magnetismu, aby je přitáhl blíž.

Práce

Jednání s ostatními lidmi je pro vás dnes obtížné. Spolupracovníci jsou poněkud náladoví, což vám ztěžuje efektivní komunikaci s kýmkoli. Důležité záležitosti raději odložte na jiný den.

Peníze

Tento týden máte k dispozici spoustu velmi podpůrné energie, ze které můžete vycházet. Pokud jste uvažovali o založení vlastního podniku, je to skvělá doba pro realizaci vašich nápadů. Důraz je kladen na strukturu, proto se ujistěte, že ta vaše je pevná. Pokud si nejste jisti, jaké by měly být první kroky, nahlédněte do nepřeberného množství dostupných informací pro malé podnikání. Pokud se obrátíte na své nejbližší, zjistíte, že odpovědi měli od začátku.

Zdraví

Kdybyste se řídili včerejší radou, možná byste pocítili, že je pro vás výhodné udržovat svou osobní energii v sobě a nerozdávat ji jiným lidem nebo situacím. V návaznosti na to se dnes zkuste soustředit na svůj dech. Cvičte a jezte pomalu a s rozmyslem, aby váš dech zůstal prioritou ve všem, co děláte. Rytmus vašeho dechu je vůdčím impulsem k udržení pozitivní energie. Dělat to, co je pro vás správné, není vždy snadné. Zůstaňte soustředění.

Přečtěte si také