Denní horoskop PANNY na 15. 7. 2022

Panna 15. 7. 2022

Panny, možná dnes večer uspořádáte společenskou akci ve svém domě. Možná budete zpočátku nervózní a budete se ptát, zda vše proběhne v pořádku. Vaše úsilí by mělo přinést kýžené výsledky. Možná získáte nové kontakty, což by mohlo vést k rozšíření profesních příležitostí. Až všichni odejdou, vydejte se na procházku. Vaše mysl pojede na plné obrátky a vy si budete chtít vyčistit hlavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když dnes večer uděláte něco spontánního, může vám to otevřít oči ve více ohledech, než si dokážete představit. Současný aspekt prolomí bariéru, která existovala mezi vámi a někým jiným, s kým tajně cítíte silné spojení. Možná jste se kvůli tomu zdráhali s dotyčnou osobou promluvit, ale díky náhodě nemáte na výběr.

Práce

Chcete-li být dnes úspěšní, musíte být ve svém přístupu agresivnější. Ostatní to dělají a vy zjistíte, že pokud je nebudete následovat, zůstanete pozadu. Buďte asertivní, pokud jde o prosazení.

Peníze

Tento týden máte podpůrný aspekt, který ovlivní vaši každodenní práci. Vaše pracoviště nemusí být zcela stabilní nebo vám může ze dne na den dávat smíšené signály ohledně vaší práce. Dejte si pozor na plané sliby od někoho ze své sociální sítě.

Zdraví

Přílišná aktivita se na vašem těle projeví. Musíte věnovat zvláštní pozornost tomu, kolik času věnujete odpočinku. Pokud cvičíte během dopoledne, ujistěte se, že večer chodíte spát dostatečně brzy. Nerozptylujte se, jinak by mohl být ohrožen váš imunitní systém. Abyste se povzbudili k relaxaci, zvykněte si pít bylinkový čaj – což je také příjemná záminka k tomu, abyste si na půl hodiny sedli v klidu.

Přečtěte si také