Denní horoskop PANNY na 16. 12. 2022

Panna 16. 12. 2022

Jste certifikovaný odborník na mnoho témat, tak své znalosti rozšiřujte. Ostatní se budou věnovat vašim slovům. Používejte je opatrně. Možná budete přeskakovat z jednoho tématu na druhé, ale to je v pořádku. Nečekaná dobrodružství, která vás potkají, vás budou bavit. Nedělejte si starosti s následky. Vyrazte ven a bavte se. Energie tohoto dne je nabitá elektřinou!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska dnes kvete. Budete reagovat hlubokým citem. Zdá se, že šťastná osoba rozhodně ví, jak z vás vytáhnout to nejlepší, a vy se budete cítit uvolněně i při komunikaci s ní. Co se vyvine později, asi nejlépe rozhodnete sami. Ale nenechávejte to příliš dlouho!

Práce

Nejednejte dnes příliš ukvapeně. Pravděpodobně dostanete velkou dávku dezinformací, které vám pokazí zbytek dne, pokud si nedáte pozor. Než se pro něco definitivně rozhodnete, dvakrát nebo třikrát si ověřte své zdroje.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt je pro mnoho znamení dynamický. Můžete se do něčeho pustit naplno a buď uspějete, nebo neuspějete, ale to, jak se při tom budete cítit, vám napoví, jaký máte den. Přijměte se bezvýhradně; pokračujte v pravidelném cvičení a zdravé stravě bez ohledu na cokoli. Teprve pak uvidíte, že to, jak se cítíte, je do značné míry dáno tím, jak se k sobě chováte.

Přečtěte si také