Denní horoskop PANNY na 16. 2. 2023

Panna 16. 2. 2023

Povinnosti vůči druhým by vás dnes mohly přimět k tomu, abyste zůstali doma, Panny, ale důležité kariérní záležitosti by vás mohly vtáhnout do práce. To by mohlo vyvolat určitý vnitřní konflikt a možná budete muset čelit volbě. Tuto volbu můžete učinit pouze vy, ale dbejte na to, abyste byli objektivní a vzali v úvahu všechna fakta. Nenechte se přitom emocionálně vytočit. To by situaci jen zhoršilo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes zdá, že je váš partner (současný nebo budoucí) úžasně přímý, neuzavírejte se do sebe jako škeble a neodmítejte říct svůj názor. Bylo by dobré, kdybyste byli stejně přímí i vy. Jsou věci, které potřebujete probrat, a toto je skvělá příležitost, jak je dostat ven a vyjasnit si určité záležitosti.

Práce

Místo toho, abyste se snažili eliminovat a soustředit, je tento den potřeba rozšířit. Buďte otevření všem možnostem. Uspořádejte brainstorming. Shromážděte mnoho lidí s různými názory. Dokonalá odpověď přijde sama.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Aspekt dne vám dává příležitost zpomalit a podívat se do svého nitra  zda si na to najdete čas, záleží jen na vás. Vědět, jak se cítíte, je velmi důležitým přínosem, i když to není úplně snadné po celou dobu. Ve skutečnosti se můžete setkat s odporem druhých lidí při snaze prozkoumat své pocity. Dobrým způsobem, jak zjistit, co cítíte, je klidná meditace, případně postačí virtuální lekce jógy.

Přečtěte si také