Denní horoskop PANNY na 16. 3. 2023

Panna 16. 3. 2023

Panny, může dojít k podivnému rozhovoru s někým, koho dobře neznáte. Může to být známý z práce nebo někdo, kdo právě přijel zdaleka. Rozhovor by vám mohl nastínit nové kariérní možnosti, o kterých jste nikdy neuvažovali, ale které vás lákají. Možná o tom budete nějaký čas přemýšlet. Může to být jinak, ale je to zvláštní doba. Pokud vám to připadá správné, podívejte se na to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o nový vztah, neočekávejte dnes příliš mnoho vzrušení nebo vášně, zejména při současné nebeské atmosféře. Pokud chcete z této příležitosti vytěžit maximum, dělejte společně věci, které vám pomohou vybudovat pevné základy do budoucna. Ať už to znamená, že si o věcech promluvíte nebo proberete praktičtější opatření, jděte do toho. Může to znít nudně, ale je to nezbytné.

Práce

Držte ústa zavřená, protože cokoli řeknete, může vyznít špatně. Vaše slova budou mít pravděpodobně značný říz. Vše bude mít přidanou dávku intenzity a dramatičnosti, takže buďte připraveni. Lidé jsou na pokraji emocí.

Peníze

Nejste vždy známí svou rafinovaností a tento týden tomu není jinak. Váš komunikační a osobní styl může být přinejmenším nekonvenční, takže pokud se snažíte udělat pozitivní první dojem, trochu se zmírněte. Přemýšlíte o tom, jak svou kariéru udělat trochu svobodnější a méně vázanou na kancelář. Ukažte, že se na vás mohou spolehnout a že umíte rozhodovat.

Zdraví

Je ve vás hodně citlivosti. Možná máte pocit, že vám ke štěstí stačí klid, a přitom vám puká srdce, když vidíte, co se ve světě děje. Zkuste si dopřát klid co nejvíce a co nejčastěji: klid ve vaně, klid u večeře a klid v posteli. Naučte se vyžadovat ve svém životě to, co chcete vidět ve světě. Čerpání této síly v sobě vám dodá soustředění a uzemní vás. Cvičení je základem tohoto snu.

Přečtěte si také