Denní horoskop PANNY na 16. 4. 2022

Panna 16. 4. 2022

Možná si budete chtít vzít volno od svých povinností, Panny, a věnovat se nedokončeným tvůrčím projektům. Je však pravděpodobné, že to nebude možné. Starosti týkající se pracovních záležitostí by mohly zaměstnat vaši mysl a odvést vás od daného úkolu. To a možné rodinné neshody vás mohou rozčílit. Přes to všechno se snažte zůstat soustředění. Jedině tak můžete něco udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že vaše poslední rande je příliš dobré na to, aby bylo pravdivé, a proto se vás při nejmenší příležitosti zbaví. Alespoň tak by vás staré naprogramování ve vaší mysli mohlo přesvědčit. Dnešní tranzity planet vám mohou pomoci uvědomit si, že ve skutečnosti by to mohlo být naopak. Váš romantický zájem vás obdivuje víc, než by mohl tušit.

Práce

Události tohoto dne vás budou i nadále překvapovat. Nemůžete očekávat, že něco dopadne tak, jak jste si naplánovali. Odložte veškerou práci a myšlenky na ni stranou a skutečně se nechte unášet proudem. Buďte spontánní.

Peníze

Tento týden se soustředíte na potřeby rodiny a milostného partnera. Nebude se vám dařit utrácet podle stejných vzorců jako dříve. Namísto toho se postavte správnou nohou vpřed a zajistěte si dostatek peněz na vysokoškolské vzdělání, pohodlné bydlení a další věci. Vaše tvůrčí stránka válčí s tou praktickou. I to však pomine.

Zdraví

Nejúčinnějším měřítkem zdravé stravy je to, jak dobře spíte. Kvalita odpočinku, kterou si dopřáváte, souvisí s tím, jak je vaše tělo vyladěné. To, co jíte, ovlivňuje vaši schopnost cvičit a odpočívat. Věnujte čas tomu, abyste si všímali, jak vaše tělo tráví to, co jíte. Červené maso je těžko stravitelné, listová zelenina je snadno stravitelná. Seznamte se s tímto spektrem a začněte se ke svému tělu chovat jako k jemně naladěnému nástroji.

Přečtěte si také