Denní horoskop PANNY na 16. 5. 2022

Panna 16. 5. 2022

Přátelé ze skupiny, kterou obdivujete, vás možná vezmou na nějaké shromáždění, Panno. Mohla by to pro vás být zábava. Mohli byste získat nové přátele. Jste přirozeně nakloněni humanitárním zájmům a ty by dnes mohly být předmětem živých diskusí. Přijměte všechny informace a zvažte je později. Právě teď je vaše mysl zahlcena!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská konfigurace vám dodává potřebnou sebedůvěru, abyste mohli oslovit někoho výjimečného. Ať už se tak stane na večírku, při nějakém setkání nebo úplnou náhodou, budete vědět, že tuto příležitost si nesmíte nechat ujít. Potřebujete jen jiskřivou konverzaci a opravdu dobrý důvod, abyste se ujistili, že se s dotyčnou osobou znovu setkáte. Přemýšlejte!

Práce

Přepadá vás strach. Možná se bojíte změny. Možná se bojíte stagnace. Možná se bojíte opustit práci, která vám už neslouží. Nebojte se! Mějte důvěru, že vás vesmír podporuje a vždy se o vás postará.

Peníze

V tomto týdnu je aktivita v oblasti dědictví a společného majetku. Musíte věnovat více pozornosti svému hlavnímu zdroji peněz – kariéře. Ačkoli dědictví může podpořit vaše dlouhodobější sny, kariéra vás podpoří i po citové stránce. Vesmír vám poskytne větší přestávku, než jakou jste si mohli v poslední době dopřát. Veškerou stabilitu, kterou můžete získat, využijete v jiných oblastech.

Zdraví

V době, kdy tato konjunkce planet trvá, si dopřejte dostatek odpočinku. Pravděpodobně budete mít aktivní sny a je vhodné si je zapsat a zaznamenat, co v nich považujete za významné. Vaše fyzická energie se může cítit nízká, ale duševní energie je vysoká: je čas pokračovat ve cvičení, ale možná mírnějším způsobem (jóga?). Je to čas, kdy můžete své mysli dopřát dlouhý dosah  rozšiřte svůj osobní čas o meditativní praktiky, jako jsou procházky a četba.

Přečtěte si také