Denní horoskop PANNY na 16. 6. 2022

Panna 16. 6. 2022

Panny, možná máte dnes hlavu v oblacích. Zároveň je ale potřeba, abyste zůstali nohama na zemi. Tento rozpor energií vám může ztížit nalezení klidu, ale měli byste najít útěchu v tom, že to brzy skončí. Vypořádejte se s rozporuplnými záležitostmi, jak nejlépe dovedete. Pomohou vám najít rovnováhu a perspektivu, kterou potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské energii objevíte velký pocit sounáležitosti. Možná se mezi vámi právě rozvíjejí citové vazby, ale nějakým způsobem v sobě oba vidíte něco, co vám opravdu sedí, a zažíváte pocit, že jste po dlouhé době hledání konečně tam, kde máte být. Oba víte, že ať už se stane cokoli, jste v tom na dlouhou dobu.

Práce

Soustředit se na daný úkol může být dnes prakticky nemožné. I když se dokážete mentálně soustředit, nebudete schopni do své práce zapojit žádný zápal nebo vášeň. Skončete dnes brzy. Nemá smysl se sebou bojovat.

Peníze

Tento týden máte k dispozici spoustu velmi podpůrné energie, ze které můžete vycházet. Pokud jste uvažovali o založení vlastního podniku, je to skvělá doba pro realizaci svých nápadů. Důraz je kladen na strukturu, proto se ujistěte, že ta vaše je pevná. Pokud si nejste jisti, jaké by měly být první kroky, nahlédněte do nepřeberného množství informací dostupných pro malé podnikání. Pokud se obrátíte na své nejbližší, zjistíte, že odpovědi měli od začátku.

Zdraví

Pamatujte, že nezáleží na situaci, ale na tom, jak ji zvládnete. Pokračujte ve vědomém dýchání a soustřeďte se na svůj dech při cvičení a při usínání, což je způsob, jak zvýšit uvědomění. To, co jíte, je důležité, ale důležitější je, jak si dnes vkládáte jídlo do úst. Nejprve se ujistěte, že jídlo vašemu tělu a mysli chutná. Dále si jídlo před začátkem jídla příjemně naaranžujte. Soustřeďte se. Jezte pomalu a s chutí.

Přečtěte si také