Denní horoskop PANNY na 17. 2. 2023

Panna 17. 2. 2023

Obvykle jste velmi intuitivní a dnes můžete zažít jasnovidectví, které by mohlo konkurovat Jeane Dixonové. Mohli byste se cítit obzvláště naladěni na jiné roviny a vaše sny budou pravděpodobně silné a živé. Poselství, která obdržíte, využijte jako inspiraci pro tvůrčí činnost. Vyzkoušejte malování, hudbu nebo poezii. Možná budete nejen ohromeni výsledkem, ale ještě více se naučíte ze samotné práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Atmosféra dne vás může přimět k tomu, abyste se zastavili a zamysleli se nad tím, kam určité partnerství směřuje, nebo spíše nesměřuje. Pokud vás jedna úroveň vztahů začala nudit, budete přemýšlet o tom, co je na pořadu dne dál. Možná budete potřebovat dopřát jeden druhému trochu času a prostoru, abyste si mohli jít dělat své vlastní věci.

Práce

V následujících čtyřech týdnech můžete očekávat, že v oblasti kariéry dojde k zásadnímu zlomu. Plány, které jste zahájili zhruba před půl rokem, se v dobrém i zlém naplní. Nyní je čas zhodnotit situaci a přizpůsobit se.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Díky tomu, že je nyní nebeská energie tak příznivá, jste schopni vidět něco, co jste dříve vidět nemohli. Máte schopnost vhledu, což platí zejména ve vztazích s přáteli. Filozofie „nedělej druhým to, co nechceš, aby oni dělali tobě“ je dnes zcela použitelná. Chovejte se k druhým tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám, a totéž očekávejte od sebe. Jinými slovy  nezapomeňte se ke svému tělu chovat tak, jako byste byli jeho hostem. Cvičte, dobře jezte a pijte hodně vody.

Přečtěte si také