Denní horoskop PANNY na 17. 4. 2023

Panna 17. 4. 2023

Dnes se možná dozvíte informace, které vám nakonec přinesou finanční zisk, Panny. Možná se dozvíte o nové společnosti a stanete se jedním z prvních investorů. Nebo vám možná to, co uslyšíte, vnukne nápad na nový produkt, který sami uvedete na trh. Vyhlídky jsou pro vás vskutku růžové, i když úspěch se neobejde bez uplatnění vašich vlastních schopností a talentu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Komunikace je tématem dne, protože dnes dochází ke konjunkci planet. Pro vás to však bude velmi příjemné a také velmi uklidňující, pokud jde o nový vztah. Navzdory předchozímu zdání opaku zjistíte, že máte tolik společného, že jste prostě nadšeni, že jste se našli.

Práce

I když jste právě teď doma, zjistíte, že pracovní zásady uplatňujete při úkolech, které musíte v domácnosti zvládnout. Nebojte se toho. Pomůže vám to, aby práce šla mnohem hladčeji a efektivněji.

Peníze

Tento týden se soustředíte na potřeby rodiny a milostného partnera. Nebude se vám dařit utrácet podle stejných vzorců jako dříve. Namísto toho se postavte tou nejzralejší nohou vpřed a zajistěte si dostatek peněz na vysokoškolské vzdělání, pohodlné bydlení a další věci. Vaše tvůrčí stránka válčí s tou praktickou. I to však pomine.

Zdraví

Jste zaskočeni násilím, které vidíte ve světě, a potřebujete tento šok vyvážit předvídatelnými uklidňujícími činnostmi. Obklopte se doma laskavostí  vytvořte si bezpečné útočiště. Cvičte uklidňující cvičení, jako je jóga, strečink a chůze. Zklidněte svou mysl četbou pozitivních materiálů a praktikováním meditace jakýmkoli způsobem, který uznáte za vhodný. Dopřejte si rovnováhu, kterou potřebujete, a všímejte si, kdy ji potřebujete vyrovnat. Chůze je skvělým cvičením pro znovunabytí rovnováhy.

Přečtěte si také