Denní horoskop PANNY na 17. 5. 2022

Panna 17. 5. 2022

Dnes pro vás může být obtížnější než obvykle zacházet se slovy, Panny. Někdo vám může půjčit knihu na poněkud obskurní téma, kterému nebudete rozumět. Ve skutečnosti by vám tato kniha – nebo cokoli jiného, co se budete snažit číst – mohla připadat nudná! Nechcete přece zranit city svého přítele. Odložte knihu stranou a zkuste to později. Slova by vám pak měla být jasnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dokážete pracovat s obecným předpokladem, že cokoli plánujete, určitě dopadne úplně jinak, než si představujete, pak budete uvažovat správně. Schůzky, večeře a společenské aktivity mohou být velmi neobvyklé, protože váš milostný život rozvíří tajemný faktor X. Prostě si to užijte a nepropadejte panice.

Práce

Někdo se vás ujme a vezme vás pod svá křídla. Tato dodatečná podpora pro vás bude nyní velkým přínosem. Nebraňte se této pomoci. Tato podpora je přesně tím klíčem, který hledáte. Společně se můžete vznést do nových výšin.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev. Vztahy pravděpodobně utrpí rozchodem z pracovních nebo osobních důvodů. Dobrou zprávou je, že jste oba velmi zaměstnaní. Špatnou zprávou je, že tato situace vyžaduje více diplomacie a trpělivosti než obvykle. Vaše oblast zaměstnání může být poněkud nestabilní. Postupujte pomalu a opatrně a neklaďte si žádné zbytečné požadavky.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit nevytváří nejjednodušší období a shodou okolností ovlivňuje především vás! Věnujte zvláštní pozornost svému vnitřnímu kritikovi. Během tohoto tranzitu na sebe pravděpodobně budete vyvíjet obrovský tlak, abyste všechny detaily vyřešili správně, a když se vám to nepodaří, můžete nést následky. Místo toho berte v úvahu širší souvislosti a věnujte pozornost především svému zdraví  fyzickému i emocionálnímu. Udělejte si čas na cvičení.

Přečtěte si také