Denní horoskop PANNY na 17. 7. 2022

Panna 17. 7. 2022

Možná je to jeden z těch dnů, kdy nevíte, kudy kam. Z nějakého důvodu se prostě nemůžete rozhodnout, a tak chodíte pořád dokola. Zastavte se a odpočiňte si. Vyjděte ven a chvíli se procházejte, dokud se vám nepřestane točit hlava. Než uděláte další zásadní krok, počkejte, až se vám vyjasní mysl.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní souhra astrálních energií vám může přinést opravdu příjemné chvíle. Obzvláště rádi byste vzali svou milovanou osobu na večeři, pokud je to možné, a vyrazili přitom někam na opravdu exkluzivní místo. Jediným drobným problémem, na který můžete narazit, je nadbytek. V okolí může být více pokušení, než je obvyklé, takže by bylo vhodné omezit příjem potravy, jen trochu.

Práce

Vaše kolísavá mysl se od ostatních nedočká velké podpory, takže byste si mohli ušetřit energii a snažit se získat radu od lidí ve svém okolí. Raději si udělejte vlastní průzkum v knihách, časopisech a periodikách. Tam najdete odpovědi na své otázky.

Peníze

Tento týden máte podpůrný aspekt, velmi silný příliv energie, který ovlivní vaši každodenní práci. Vaše pracoviště nemusí být zcela stabilní nebo vám může ze dne na den dávat smíšené signály ohledně vaší práce. Dejte si pozor na plané sliby od někoho z vaší sociální sítě. Nejsou to všechno, co se za ně vydává.

Zdraví

Cítíte se v poslední době trochu zablokovaní (emocionálně nebo fyzicky)? Možná to souvisí s napjatým obdobím, kterým právě procházíte, kdy se věci mají tendenci trochu zablokovat. Udržujte všechny kanály otevřené díky dostatku vody a čerstvé zeleniny a alespoň několika virtuálním lekcím jógy nebo jakémukoli cvičení, které vaše napětí nejlépe uvolňuje. Snažte se to dělat vždy, když jste vystaveni velkému stresu, a neodkládejte to na později. Budete mnohem šťastnější!

Přečtěte si také