Denní horoskop PANNY na 17. 8. 2022

Panna 17. 8. 2022

Lidé se na vás mohou obořit, ale vy jim hned odpovíte stejně silnou námitkou, Panno. Problém je, že člověk, který vás konfrontuje, mluví o jablkách a vy o pomerančích. Slezte na chvíli z mýdlové skříňky a poslechněte si skutečný problém. Nenechte se nachytat na nedorozumění, jinak by se vám to mohlo později vymstít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se mohou vyskytnout komplikace týkající se blízkých osobních vztahů. Možná budete mít pocit, že se vám nedaří s někým důležitým domluvit. Nebeská konjunkce naznačuje, že se můžete trochu obávat někoho oslovit v souvislosti s důležitou záležitostí. Pokud se vám podaří strach překonat, máte velkou šanci překlenout tuto propast.

Práce

Možná znáte dokonalé řešení kariérních dilemat ostatních, ale máte funkční řešení svých vlastních? Zaměřte svou energii na své vlastní problémy, místo abyste se tolik snažili vyřešit problémy ostatních. Ostatní stejně nemůžete ovládat.

Peníze

Zajímavá situace je nyní v oblasti minulých životů, snů a institucí. Možná nemáte pocit, že váš pracovní život pro vás dělá vše, co může. Možná budete mít větší štěstí při práci pro větší subjekt. Přátelé vás spojí s novou společností, která je více než schopná vás podpořit. Sněte ve velkém.

Zdraví

Atmosféra dne je jako mít velmi rychlé auto, které vás odveze tam, kam byste chtěli. Kam byste chtěli jet? Zatímco se rozhodujete, udělejte ze sebe to nejlepší vozidlo, jaké můžete pro svého ducha mít. Zdravá strava, dostatek odpočinku, hodně vody a pravidelný pohyb jsou vaší vstupenkou k jasné výhodě. Emoce budete vždy zvládat ve svém volném čase, ale pokud jde o cvičení, držte se plánu.

Přečtěte si také