Denní horoskop PANNY na 18. 4. 2022

Panna 18. 4. 2022

Vaše intuice pracuje na velmi vysoké úrovni, Panno, s výjimkou případů, kdy jde o vaši rodinu! Ať se snažíte sebevíc, zdá se, že nedokážete pochopit, co kdo říká, natož co dělá. Nedělejte si z toho těžkou hlavu. Požádejte o vysvětlení, a pokud se nestane nic destruktivního nebo nepříjemného, nechte je jít vlastní cestou. Někdy se lidé prostě musí poučit na základě vlastních zkušeností.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Místo toho, abyste trávili čas přemýšlením o tom, jak úžasné by bylo mít vřelého a starostlivého romantického partnera, bylo by mnohem lepší, kdybyste vyrazili ven a účastnili se nějakých skupinových aktivit nebo se zapojili do pestřejšího společenského života. Postavení planet znamená, že pokud budete na druhé reagovat s nadšením, i oni se o vás začnou zajímat.

Práce

Skvělý plán, který jste si vymysleli o víkendu a který jste chtěli uskutečnit dnes ráno, zhatily nečekané události, s nimiž jste prostě nepočítali. Neobviňujte se. Tyto události přišly znenadání.

Peníze

Tento týden se soustředíte na potřeby rodiny a milostného partnera. Nebude se vám dařit utrácet podle stejných vzorců jako dříve. Namísto toho se postavte tou nejzralejší nohou vpřed a zajistěte si dostatek peněz na vysokoškolské vzdělání, pohodlné bydlení a další věci. Vaše tvůrčí stránka válčí s tou praktickou. I to však pomine.

Zdraví

Díky planetární energii pro vás může být toto období velmi emotivní a naplní vás citlivostí a uvědoměním. Možná jste se v dětství učili, jak rozvíjet svou citlivost a uvědomění, ale nikdy není pozdě s tím začít! Pokud si uvědomujete, že v této době potřebujete něco nebo někoho propustit, proč si nevytvořit nějaký rituál, který vám poskytne potřebné uzavření, které potřebujete? Pěstujte svou spiritualitu, když se cítíte být jí otevřeni.

Přečtěte si také