Denní horoskop PANNY na 18. 5. 2022

Panna 18. 5. 2022

Panno, pokud čekáte, že někdo naplní všechny vaše potřeby, možná budete muset čekat velmi dlouho. Paradoxem lásky je, že vám ve své nejhlubší podobě přijde na práh, když ji nejméně potřebujete. Podnikněte tedy jakékoli kroky, abyste se naplnili. Pokud tak neučiníte, budete věčně závislí, což vám příliš nesvědčí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vás přivádí k uvědomění si, kolik lásky je přítomno ve vašem současném vztahu. Přestože jste možná prožívali jeden či dva problémy nebo jste se možná neviděli tolik, jak byste si přáli, dnes něco zapadne na své místo. Začínáte si uvědomovat, jaké máte štěstí, že jste se našli.

Práce

Jste v pokušení vynaložit v práci jen poloviční úsilí. Vaše práce ztratila své kouzlo a vy se nyní cítíte povinni jen trochu pomáhat. Mějte na paměti, že takto se můžete pohybovat jen po určitou dobu. Možná si budete muset najít jinou práci.

Peníze

Tento týden vás čeká několik výzev. Vztahy pravděpodobně utrpí rozchodem z pracovních nebo osobních důvodů. Dobrou zprávou je, že jste oba velmi zaměstnaní. Špatnou zprávou je, že tato situace vyžaduje více diplomacie a trpělivosti než obvykle. Vaše oblast zaměstnání může být poněkud nestabilní. Postupujte pomalu a opatrně a neklaďte si žádné zbytečné požadavky.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se musíte podívat sami na sebe a oddělit to, co potřebujete, od toho, co si myslíte, že potřebujete. To, co potřebujete, je dostatek odpočinku, fyzické cvičení a zdravá strava. To, co si myslíte, že potřebujete, může být často škodlivé, a ať se vám to líbí, nebo ne, tento aspekt vám ukáže proč. Abyste se vyhnuli jakýmkoli krutým překvapením, soustřeďte se na to, co je skutečně zdravé: na stravu a pohyb.

Přečtěte si také