Denní horoskop PANNY na 18. 6. 2023

Panna 18. 6. 2023

Tento den může být jako stvořený přímo pro vás, Panny. Jste emocionálně silní. Máte pocit, že jste schopni přeskočit vysokou budovu jediným skokem. Pusťte se do všech projektů, které máte rádi, ale do kterých jste se dosud báli pustit. Máte spoustu energie a sebevědomí ve svůj prospěch. Uspějete téměř ve všem, o co se pokusíte, takže nepromarněte tuto chvíli jen sledováním televize.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní souhra planetárních energií znamená, že máte šanci získat svou pravou lásku pro svůj způsob myšlení, a to především prostřednictvím jídla. Pokud se vám podaří vymyslet jídlo jejích snů, rozhodně jste se trefili do vítězné metody a na tento úžasný zážitek nikdy nezapomenou. Je možné, že nabídku, na kterou jste čekali, dostanete téměř okamžitě.

Práce

Vaše diplomatické schopnosti budou dnes podrobeny zkoušce. Všude kolem se objeví rozzlobená komunikace a vy budete vyzváni, abyste rozbité kousky roztřídili. Věřte, že skutečně dokážete vnést mír do mimořádně výbušné situace.

Peníze

Tento týden máte k dispozici spoustu velmi podpůrné energie, ze které můžete vycházet. Pokud jste uvažovali o založení vlastního podniku, je to skvělá doba pro realizaci vašich nápadů. Důraz je kladen na strukturu, proto se ujistěte, že ta vaše je pevná. Pokud si nejste jisti, jaké by měly být první kroky, nahlédněte do nepřeberného množství dostupných informací pro malé podnikání. Pokud se obrátíte na své nejbližší, zjistíte, že odpovědi měli od začátku.

Zdraví

Planetární konfigurace, která se dnes vytváří, posílí vaše psychické schopnosti. Je moudré tyto schopnosti kultivovat, což často znamená, že se jimi nemusíte hned řídit. Abyste si při kultivaci pomohli, soustřeďte se a vytvořte si v sobě prostor pro své intuitivní energie. Doporučujeme cvičení jógy, i když buďte opatrní při výběru pozic, na které se zaměříte. Musí jít o vaše vlastní soustředění a koncentraci.

Přečtěte si také